11 Листопада, 2013 Досягнення

Вигранi адмiнистративнi справи

  • Юристами юридичної фірми «БЛІСС» було виграно справу щодо визнання бездіяльності Управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м. Дніпропетровська стосовно не призначення громадянину України пенсії за віком на пільгових умовах та зобов’язання Управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м. Дніпропетровська призначити пенсію на пільгових умовах громадянину України.

     

    Дана справа була виграна в суді першої інстанції. Відповідач – УПФУ в Жовтневому районі м. Дніпропетровська не погодившись із рішенням суду першої інстанції подало апеляційну скаргу до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду. Але юристи юридичної фірми «БЛІСС» відстояли свою позиції і у суді другої інстанції. Касаційна скарга УПФУ в Жовтневому районі м. Дніпропетровська не подавалась.
  • Адвокати юридичної фірми «БЛІСС» успішно відстоюють інтереси юридичних осіб у спорах із контролюючими органами – податковими інспекціями та податковими адміністраціями з приводу оскарження рішень вищезазначених органів.

     

    Так, наприклад, визнано протиправним та скасовано повідомлення-рішення Лівобережної ОДПІ м. Дніпропетровська ГУ Міністерства доходів і зборів України у Дніпропетровській області.

     

    Було доведено помилковість визнання контролюючим органом не реальності здійснення господарських між підприємством-клієнтом та його контрагентом.