Актуальні новини

Новини компанії

Ми ділимося новинами з нашими клієнтами і партнерами
15 Червня, 2021

Українські виробники дуже часто використовують у власному бренді офіційну назву держави «Україна» або «UA». Реєстрація такої торговельної марки з використанням назви держави або похідних елементів досить складна процедура, але можлива.

04 Червня, 2021

За цей тиждень ну дууже багато було звернень із серії «на сторінці соц.мережі вкрали фото, тексти, назву тощо».
Тому цей пост для тих, у кого вкрали, і для тих, хто вкрав.

04 Червня, 2021

з 01 червня 2021 змінилися ціни на послуги Юридичної фірми "Блісс" з реєстрації торговельної марки та промислового зразка

16 Квітня, 2021

Як відомо, для того, щоб Укрпатент почав проведення формальної експертизи необхідно сплатити збір за подання заявки на реєстрацію торговельної марки.
Строк сплати такого збору становить до двох місяців з дати подання заявки. Або зазначений збір можливо сплатити одразу з поданням заявки, долучивши до матеріалів оригінал квитанції про сплату збору.

16 Берез., 2021

Як відомо, під час процедури державної реєстрації торговельна марка проходить формальну та кваліфікаційну експертизи, здійснюючі які реєстраційний орган ДП «Укрпатент» має право, зокрема вимагати від заявника надання додаткових матеріалів, якщо без них проведення експертизи неможливе, або у разі виникнення обґрунтованих сумнівів у достовірності будь-яких відомостей чи елементів, що містяться в матеріалах заявки.

Протягом 2020-2021 років під час проведення кваліфікаційної експертизи все частіше ДП «Укрпатент» надсилає заявникам повідомлення про можливу відмову у реєстрації Вашої торговельної марки.

15 Лют., 2021

Похідний твір представляє собою твір, що є творчою переробкою іншого існуючого твору без завдавання шкоди його охороні, тобто це може бути анотація, адаптація, аранжування, обробка фольклору тощо чи його творчим перекладом на іншу мову.

01 Лют., 2021

Для цілей вибору і перед реєстрацією Вашого знаку для товарів і послуг (далі - товарний знак, торгова марка, ТМ) рекомендується перевірити наступні п'ять пунктів.

19 Січня, 2021

Штриховий код представляє собою графічну інформацію, що наноситься на поверхню, маркування або упаковку виробів, що надає можливість зчитування її технічними засобами - послідовність чорних і білих смуг, або інших геометричних фігур.
За допомогою штрих-кодів здійснюються облікові операції під час поставок та продажу товарів.

05 Січня, 2021

Законом України «Про авторське право і суміжні права» передбачено можливість вільного використання та відтворення авторських прав без згоди автора. Випадки і правила такого використання ми розглянемо нижче в статті.

Наші основні переваги

Ми зацікавлені в довгостроковому співробітництві з нашими клієнтами
Висока оперативність
Оперативне вирішення виниклих труднощів, вихід з будь-яких складних ситуацій
Досвідчена компанда фахівців
Досвідчена команда юристів з досвідом роботи в сфері юридичних послуг
Заощаджуємо час та гроші клієнтів
Компетентна підтримка, яка не вимагає вашої особистої присутності
Індивідуальний підхід
Індивідуальний підхід до клієнта з всебічним вивченням проблеми
Вам потрібна юридична консультація?
Наші фахівці дадуть відповідь на всі ваші питання і ми і почнемо співпрацю
Зв'яжіться з нами по телефону або залиште заявку на консультацію
+38 (056) 735-05-93 / +38 (096) 430-30-37

Наші задоволені клієнти

Нашими клієнтами стали відомі підприємства і фірми, які продовжують працювати з нами