05 Березня, 2013 Новини компанії

Порядок ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій

Новий порядок ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій

Наказом від 24.01.2013 № 37 (зареєстровано в Міністерстві юстиції 14 лютого 2013 р. за № 267/22799, набирає чинності з дня його офіційного опублікування) Мінфін затвердив Положення про Реєстр неприбуткових установ та організацій -  автоматизовану систему збору, накопичення та обробки даних про неприбуткові підприємства, установи та організації та їх відокремлені підрозділи, визначені пп. 14.1.121 п. 14.1 ст. 14 розд. I Податкового кодексу, доходи яких згідно зі ст. 157 розд. III Кодексу звільняються від сплати податку на прибуток.

Створення і ведення Реєстру здійснюються центральним органом ДПС. Включення неприбуткової установи та організації - проводиться територіальним органом ДПС нижчого рівня за їх місцезнаходженням з присвоєнням відповідної ознаки неприбутковості згідно з п. 5 розд. I Положення.

Для внесення до Реєстру неприбуткова установа або організація повинна подати до територіального органу ДПС нижчого рівня за її місцезнаходженням реєстраційну заяву за формою 1-РН, а також копії установчих документів.

Юристи ТОВ «Юридична фірма «БЛІСС» мають успішну практику в питаннях створення, реєстрації неприбуткових установ або організацій. Так, нещодавно, спеціалістами фірми була надана кваліфікована допомога при створенні та реєстрації благодійного фонду. Юристи ТОВ «Юридична фірма «БЛІСС»  розробили та підготували необхідний пакет установчих документів для функціонування даної організації, з урахуванням всіх можливих правових нюансів та в мінімальні, встановлені законом строки, надали допомогу в реєстрації організації.

Якщо Ви маєте намір створити неприбуткову установу або організації, але не знаєте як це зробити, звертайтесь за допомогою до Нас! Кваліфіковані спеціалісти допоможуть Вам втілити намір у життя, заощаджуючи при цьому Ваш час та кошти!

Звертайтеся до ТОВ «Юридична фірма «БЛІСС» за адресою : пр. Карла Маркса 60, оф.542, та за тел.: 056 735-05-93, моб.: 096 430-30-37.