07 Квітня, 2013 Новини компанії

Господарча діяльність з транспортування та постачання теплової енергії. Особливості ліцензування

Якщо суб'єкт господарювання здійснював госпдіяльність з транспортування, постачання теплової енергії в обсягах, що перевищують 18 тисяч Гкал на рік, то ліцензування відповідних видів діяльності здійснюється відповідною комісією.

Національна комісія у листі від 31.01.2013 р. повідомила щодо ліцензування та встановлення тарифів для певних видів господарської діяльності.

У листі від 31.01.2013 говориться, що механізм компенсації різниці в тарифах для суб'єктів господарювання, які, зокрема, виробляють, транспортують і постачають теплову енергію, передбачений Порядком та умовами надання в 2012 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, які вироблялися, транспортувалися і поставлялися населенню, що виникла у зв'язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися та / або узгоджувалися органами державної влади або місцевого самоврядування, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 11.06.2012 р. № 517.