20 Грудня, 2012 Новини компанії

Юридична фірма «БЛІСС» пропонує складання і направлення адвокатських запитів, депутатських запитів

Депутатський запит - є вимога народного депутата, до ВРУ, яка заявляється на сесії ВРУ до Президента України, до органів ВРУ, до керівників інших органів державної влади та органів  місцевого самоврядування,  а  також  до  керівників  підприємств,  установ і організацій, розташованих на території України, незалежно від їх підпорядкування  і  форм  власності,  дати  офіційну  відповідь  з питань, віднесених до їх компетенції (ст.15 ЗУ «Про статус народного депутата України»). Депутатський запит вноситься у  письмовій формі народним депутатом. (згідно з Законом України «Про статус народного депутата України»).

Адвокатський запит - це письмове звернення адвоката до органу державної влади, органу місцевого самоврядування, їх посадових та службових осіб, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності та підпорядкування, громадських об’єднань про надання інформації, копій документів, необхідних адвокату для надання правової допомоги клієнту (ст.24 ЗУ «Про адвокатуру та адвокатську діяльність»).

Направлення адвокатського запиту є додатковою гарантією отримання відповіді на питання, що Вас цікавлять, якщо Ви звернулися в державні органи, установи, на підприємство, організацію чи в банк з метою отримання інформації, документів, але Вам відмовили або навіть не відреагували на Ваше прохання.

Если Вам необходимо получить информацию которую обязаны предоставить только депутату или адвокату, обращайтесь в юридическую фирму "БЛИСС" 
49000 Украина г. Днепр, ул. Европейская, 10, офис 10
тел:(056) 735-05-93      
тел/факс:(096) 430-30-37      
e-mail: assistant@bliss.com.ua